Ochrana údajov | AnteAr
More Website Templates @ TemplateMonster.com - June 16, 2014!

Zásady ochrany osobných údajov

Ochrana údajov

Osobné údaje, ktoré sú získavané počas návštevy týchto webových stránok, sú spracovávané v súlade so Zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Bezpečnosť

Využívame bezpečnostné opatrenia, aby sme ochránili nami vedené údaje proti manipulácii, strate, zničeniu či zásahu nepovolaných osôb.

Právo na informácie

Na požiadanie vám oznámime, či a aké osobné údaje o vás aktuálne zaznamenávame (viď Kódex ochrany údajov).

Kódex ochrany údajov

Keď navštívite naše webové stránky, zaznamenávame štandardným spôsobom tieto údaje:

  •     IP adresu, ktorá vám bola pridelená poskytovateľom internetových služieb
  •     webovú stránku, z ktorej nás navštívite
  •     webové stránky, ktoré u nás navštívite, a tiež dátum a dĺžku vašej návštevy

Iné osobné údaje sa zaznamenajú len vtedy, keď nám ich poskytnete z vlastnej vôle, napríklad v rámci registrácie, ankiet, vypísania cien alebo na realizáciu zmluvy či faktúry.

Použitie a postúpenie osobných údajov

Vaše osobné údaje používame len pre účely technickej správy webových stránok, zákaznickú administratívu, na ankety tyýkajúce sa produktov a pre marketingové účely.

Postúpenie osobných údajov štátnym zariadeniam a úradom nasleduje len v rámci záväzných právnych predpisov. Okrem týchto výnimočných situácií sme viazaní diskrétnosťou.

Možnosť odhlásenia

Vaše údaje používame výhradne na to, aby sme vás mohli informovať o našich produktoch a službách, prípadne zistiť váš názor na nich. Všetko je samozrejme dobrovoľné. Ak by ste s vedením údajov nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme mohli údaje podľa toho zmazať. V prípade emailovej komunikácie sa z odberu môžete kedykoľvek odhlásiť sami s pomocou odhlasovacieho odkazu uvedeného v pätičke každého emailu.

Cookies

Používame tzv. cookies na to, aby sme mohli sledovať preferencie návštevníkov a aby sme podľa toho mohli stránky optimalizovať.
Cookies sú neškodné malé „súbory", ktoré sa uložia na váš pevný disk. To vedie k uľahčeniu navigácie a zaisteniu vysokej miery užívateľského komfortu webovej stránky. Cookies sa môžu využívať napr. na zistenie, či ste už zo svojho počítača naše stránky navštívili.

Ak je to vašim želaním, požívanie cookies si môžete sami deaktivovať v nastavení vášho internetového prehliadača.